Esmenes

Esmenes

diumenge, 28 de setembre del 2014

Educació d'Adults

Els Centres d’Educació d’Adults seran una peça molt important en el sistema educatiu per a la promoció de l’estudi al llarg de tota la vida i per oferir oportunitats de reenganxament a les persones que, per causes diverses, hagin abandonat el sistema educatiu. La seva organització modular, la distribució horària, les estratègies metodològiques, els tipus d’agrupaments, etc. els faran molt atractius per a la gent que necessitarà de “segones oportunitats” educatives o que tindrà noves necessitats de formació: noves tecnologies, aprenentatge d’idiomes...

Els Centres d’Educació d’Adults respondran a les necessitats específiques d’aquelles persones que hagin abandonat els estudis de forma prematura i seran una plataforma de llançament cap a altres estudis de formació professional o universitària.

Serà necessari analitzar com es pot facilitar la flexibilització de l’oferta educativa dels Centres d’Educació d’Adults, així com diferents modalitats d’estudis – presencials, a distància...- i de distribució horària – estacionalitat, intensiu -, etc.

Així mateix s’haurà d’analitzar les necessitats reals en infraestructures i instal·lacions per a què puguin dur a terme la seva important funció educativa i socialitzadora amb la major qualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

REDACTA AQUÍ LA TEVA ESMENA, IDEA O PROPOSTA